Vacature Stagiair Business Travel Support

Zie jij jezelf als teamleider of manager van de toekomst binnen de internationale zakenreiswereld? Studeer je op dit moment nog, maar zou je graag alvast praktische ervaring opdoen binnen het werkveld naast je studie of voor een stage?

Bij Uniglobe THL Travel begeleiden wij studenten om succesvol ervaring op te doen binnen de dynamische wereld van zakenreizen. Denk aan het samenstellen van reizen voor bedrijven en het zoeken en boeken van vluchten, hotels, treinreizen en huurauto’s over de hele wereld. Met deze ervaring hebben onze stagiairs al snel een streepje voor (zowel binnen onze eigen organisatie als op de arbeidsmarkt) zodra ze klaar zijn met hun studie. Wij werken bij THL Travel vanuit twee toffe kantoren met gezellige collega’s in het AZ-stadion in Alkmaar (inclusief onze eigen skybox) en in het WTC in Almere.

Wie zijn wij en wat hebben wij jou te bieden?

Uniglobe THL Travel is onderdeel van Uniglobe Travel International en behoort daarmee tot de top 5 spelers van de internationale zakenreiswereld. Onze kantoren in Alkmaar en Almere, en collega-kantoren in Rotterdam, Goes en Arnhem, zijn snelgroeiende kantoren waar het nemen van eigen verantwoordelijkheid, teambuilding en passie voor het vak centraal staan. Als Stagiair Business Travel Support krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van de zakenreiswereld en word je begeleid door ervaren professionals.

Wie ben jij?

Je wilt graag werken met het leukste product dat er is: reizen! Je bent een echte teamplayer en gaat graag op onderzoek uit, werkt overzichtelijk en geordend en bent heel servicegericht. Dit zodat je met je team het beste advies kunt leveren aan de klant. Je bent heel eager om te leren, je wilt jezelf ontwikkelen op verschillende vlakken en bent een echte aanpakker. Het werk op een zakenreisbureau is geen dag hetzelfde en je bent samen met je collega's de hele dag druk om zakelijke klanten te voorzien van het beste advies en de beste service. Je bent dan ook op je best als je kan werken met deadlines en je durft zelf ook pro-actief mee te denken met jouw collega's.

Wat breng jij onder andere mee?

 • Je volgt momenteel een opleiding op MBO 4- of HBO-niveau;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je volgt een opleiding binnen Toerisme, Leisure of Hospitality;
 • Je bent handig in het eigen maken van online tools en -programma's;
 • Je beschikt over voldoende kennis van MS-Office programma's.

Volg je momenteel een andere opleiding en wil je graag werkervaring opdoen binnen de reiswereld tijdens je studie? Stuur dan ook gerust je cv en motivatie.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een leerzame stage met doorgroei- en opleidingsmogelijkheden na je studie;
 • Een goede stagevergoeding;
 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Een prettige en informele werksfeer;
 • Je kan zelf kiezen op welk kantoor je aan de slag gaat (Almere of Alkmaar);
 • 31,5 vrije dagen per jaar o.b.v. fulltime (25 vakantiedagen + 6,5 ADV dagen); 
 • Aantrekkelijke agency tarieven voor privéreizen;
 • Gezellige uitjes en reizen met collega’s;

Ben jij die enthousiaste student die zich wil ontwikkelen tot het volgende travel talent binnen een vooraanstaande reisorganisatie? Solliciteer dan vandaag nog!

Ken jij iemand die past bij ons? Stuur deze vacature dan gerust door!

We zien natuurlijk graag je motivatiebrief en CV tegemoet. Je kunt je sollicitatie mailen naar Byron Bentley op: b.bentley@uniglobethltravel.nl.