Vacature Project Manager Groups, Sports & Events, vestiging Alkmaar

Voor ons team THL Travel Groups, Sports & Events zijn wij per direct op zoek naar een zeer ervaren Project Manager. Ben jij een allround project manager, heb je ervaring met het aansturen van een (project) team, ben jij die spin in het web die onze Team Manager kan ondersteunen, diverse projecten van een aantal Key Accounts volledig hands on oppakt, iemand die overal en altijd kansen ziet én “lopen klanten met jou weg”?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

THL Travel

Luisteren, meedenken en leveren. Al ruim 15 jaar maken we waar wat onze klanten van ons vragen. Het professioneel ontzorgen van hun Business Travel, meetings, congressen, premium vakantiereizen en events in Nederland en ver daarbuiten: The Highest Level of Travel stralen wij in alles uit!

Als onderdeel van het internationale Uniglobe netwerk zijn we vertegenwoordigd in meer dan 60 landen, met meer dan 900 kantoren. Onze internationale scope brengen we lokaal in Almere en Alkmaar ten uitvoer.

We zijn uitgegroeid tot het grootste Uniglobe kantoor in het wereldwijde netwerk en daar zijn wij trots op!

Groups, Sports & Events

Qua bestemming en programma is voor ons niets te gek. Als ervaren reis- en eventpartner in onder meer incentives, groepsreizen, teambuilding, congressen, zakelijke bijeenkomsten en productlanceringen staan wij voor onze klanten klaar.

In nauwe samenwerking met de Team Manager ben je een facilitator en motivator voor de afdeling Groups, Sports & Events. Met je scherpe helicopterview zorg je ervoor dat je projecten opzet, daar waar nodig projecten overziet, aanstuurt, bijstuurt maar ook in participeert en zelfs de kartrekker bent. Je onderhoudt proactief klant contact en signaleert commerciële kansen. Met jouw kennis, enthousiasme en charisma weet je teamleden te inspireren en verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?

  • Je hebt tenminste 10 jaar relevante werkervaring op het gebied van Project-, Event- en/of Accountmanagement
  • HBO-niveau
  • Leidinggevende capaciteiten en ervaring
  • Inspirerende en motiverende teamspeler
  • Flexibele mentaliteit, je hebt een voorbeeldfunctie
  • Commercieel en financieel inzicht
  • Tenminste 4 dagen per week beschikbaar is een must
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als geschrift)

Nieuwsgierig geworden? Wij zeker naar jou! Mail je cv en motivatie naar Karen van den Berg, k.vandenberg@thltravel.nl.

Voor meer informatie over THL Travel of deze vacature kun je contact opnemen met Karen (Manager THL Groups, Sports & Events) op telefoonnummer: +31(0)88 552 8080