Business Travel 

Het organiseren van zorgeloze zakenreizen is één van onze passies! We zijn marktleider in het MKB-segment en voeren Travel Management uit tot in de kleinste details. Zo bieden wij de mogelijkheid om zelf online jouw zakenreizen te boeken via geavanceerde online booking tools, tot aan volledige outsourcing en ontzorging door onze vaste Travel Consultants. Of kies juist voor een combinatie hiervan!

Ons salesteam zorgt voor substantiële besparingen op jouw reiskosten. Denk aan een gratis betaaloplossing waarmee al jouw reiskosten periodiek gefactureerd worden. Daarnaast hebben wij als topspeler in de wereldwijde zakenreismarkt inkoopkracht, exclusieve connecties en speciale tariefafspraken met leveranciers. Hierbij kunt u denken aan vliegtuigmaatschappijen, hotels en andere leveranciers op het gebied van zakelijke reizen. Honderden euro’s besparing per boeking is zeker geen uitzondering.

Ook een Business Travel specialist nodig? Mail naar sales@uniglobethltravel.nlWij informeren we je graag persoonlijk over de mogelijkheden!